Bambi nagy örömére lementünk pár napra a Velencei tó mellett fekvő üdülőfalura, Sukoróra.

A sukorói vízpart
 
 Itt mindig van Bambi számára valami fontos intéznivaló, ilyenkor egész nap ki-be járkál a kisházból, és nézi, hol tud fontoskodni.
Bambi és Cicó - Valami érdekes történik odakint
 
 A tennivalók között van többek között a szomszéd vizsla megugatása, a legyek kergetése, vagy a plüssállatkák levadászása.
A büszke vadász, és zsákmánya
 
 Ebben a jó időben a közös fürdőzést sem hagyhattuk ki, ezért felkaptuk a cuccainkat meg a kutyákat, és irány a sukorói szabad strand. Bambiék mondjuk annyira nem örültek ennek, nem igazán tudják értékelni a fürdőzés örömeit. Mivel Bambinak a rossz lábai miatt (patella ficam) ajánlatos az úsztatás, ezért nem hagyunk ki egy alkalmat sem. Most se tettük.
Vajon milyen kisállatka úszik a vízben? :)
 
 Ennél a partszakasznál nincs büfé, sem mosdó, ellenben ide jöhetünk kutyával, és akinek ahhoz van kedve, tud sátorozni és sütni, főzni a szabad ég alatt.

"Ugye nekem nem kell fürdeni?"

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr71339063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása