Idei első nagy sétánkra egyik kedvenc helyünkre, a Kisdunapartra mentünk. A nap ugyan sütött, de az idő még közel nem olyan jó, hogy ruha nélkül legyenek a kutyák.

Főleg Bambi fázós, ezért egy meleg kötött pulcsit kapott a sétára. Tömpire leginkább azért adunk ruhát, hogy ne koszolja össze annyira magát, és ebben legalább nem megy be a vízbe sem.

A környéken sok kutyával lehet összefutni, de a parti sétány elég hosszú ahhoz is, hogy jó ideig zavartalanul futkározzanak a kutyák, ha azt szeretnénk. Itt többnyire nagytestű kutyákat sétáltatnak, de ijedtségre nincs ok, mert messziről észre lehet venni őket, és általában barátságosak.

Útközben Bambinak egy komoly akadályon is át kellett küzdenie magát. Legalábbis ő ezt így érezte.

Mivel régen voltunk hosszú sétán, ezért csak egy rövid szakasz tettünk meg a kutyákkal. Még ettől is elfáradtak, de majd megedződnek újra.

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr591808357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása