Miután elhagytuk a tengerpartot, a Plitvicei tavak felé vettük az irányt. Már régóta el szerettem volna ide jönni, ráadásul a kutyáknak is jó program.  Sok kép jön :)

 

A belépő ára: 110 kuna/fő (kb. 4400 Ft), kutyákat ingyen be lehet vinni, de szigorúan csak pórázon.

 
Nem éppen Bambi apró lábaira lett kitalálva az út, de egész jól elboldogult rajta.
 
Hallottam róla, hogy nagyon szép ez a környék, de nem gondoltam volna, hogy ennyire. Egzotikus táj, hangulatos deszka utakkal és sok-sok vízeséssel.
 
Az út egy része felüről.
 
 „Nézd mennyi kaja van a vízben!”
 
Pici kutyánál a hámot ajánlom a kalandos útra. Láttam kutyát majdnem beleesni a vízbe, de a hámmal fel lehet húzni anélkül, hogy megfojtanánk szegényt.
 
A kristálytiszta tavakból bármikor tudnak inni a kutyák. 
 
Néhány helyen hűsöltek is a vízben. Bambinál ez amúgy ritka pillanat, mert iszonyodik a víztől, de az út alatt bőven volt ideje összebarátkozni vele.
 
Pihentető hajóút.
 
 Kukucs
 
A hajóutat, illetve a buszok használatát a jegy ára tartalmazza.
 
A két kiscukor
 
A gyönyörű környék romantikus hangulatba hozta Bambiékat is.
 
A kalandornő
 
Fegyelmezett kiskutyák 
 
Még itt is találkoztunk másik csivavával
 
 A tavakhoz reggel hét órától lehet bemenni, érdemes ekkor megkezdeni a sétát, mert ilyenkor még nincsenek sokan. Később már kezd tömegnyomor lenni.
 

Bambi egész jól viselte a hosszú sétát, igazi hősként szökdelt a mély tavak felett, és a hangos vízesések mellett. Ha lesz alkalmunk rá, mindenkép eljövünk még egyszer ide.

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr62289190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása