csivava 2011.03.01. 18:11

Zsúfolt hétvége

Nem mondhatnám, hogy unatkoztunk a hétvégén. Szombaton megbeszélésről megbeszélésre mentünk, vasárnap pedig fotózásra és forgatásra ugrottunk be a Malom Studioba. Korábban már dolgoztunk együtt Kiss Csanáddal, és nagyon jó képek készültek Bambiékról. Most ráadásul a Tv2 riportere is kijött felvenni az eseményeket. A videó anyag a Tv2 Aktív című műsorába, a képek a Csivava Majálisra készültek.

 

 A stúdióban barátságos hangulat uralkodott, és első osztályú kiszolgálásban részesülünk mi is, és a kutyák is. Az asztalon rágcsálnivalók, tea, víz, illetve kávé várt bennünket, és kényelmes fotelekben pihenhettünk, míg kedvencünk sorra került.

Pigi megtalálta a legjobb helyett

 

Először egyenként, egymást váltva készültek a képek a kutyákról. Ilyenkor a szokásos módszereket alkalmazzuk a motiválásukra: kaja, csipogós játék, és alkalomadtán egy másik kutya segítségét vetjük be, ha azt szeretnénk, hogy a „fotómodell” egy adott irányba nézzen. 

Megkezdődött a fotózás

 

A „művésznő” türelmesen várja, hogy sorra kerüljön

 

Bambi a porondon

 

Motiváció 1 - jutalomfalat a gazdi kezéből

 

Figyelem felkeltés, és helyes pózba hozás. Természetesen a kész fényképen már csak Bambi lesz látható.

 

Motiváció 2 - jutalomfalat dróton lógatva (pici paca a gép és Joey feje között)

 

A tavalyi fotózáshoz hasonlóan a kutyák külön-külön fotózásával nem volt gond, de ha összeeresztettük őket, teljes zűrzavar keletkezett. A három kutya háromfelé futott ki a gépek elől. 

 

Pigi nehezen tudott koncentrálni a feladatra, még fotózás közben is kitartóan udvarolt szerelmének. Bambi igyekezett méltósággal viselni az ostromot. 

 

Egy közeli felvétel még Bambiról a végén. :)

 

Munka után édes a pihenés, na és persze a játék.

 

Helyszín:
Malom Studio
Malom Udvar, 1095 Budapest, Soroksári út 48-52. 14.ép. 2.em.

Kutyafelszerelések:
DogLove Shop

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr782713161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bogyeszka 28 2011.03.21. 12:20:29

Szia!
Nekem az lenne a kérdésem,h szeretnénk kedvesemmel egy kistesot (hosszú szörüt) :o) molka nevű yorkink mellé,h szerinted jó lehet ez a teso párositás?, ill. h szeretnénk csivava találkozón résztvenni mint leendö csivava gazdik.. mikor lesz?,szabad e részt venni mint érdeklüdük.
Várom válaszod
üdvözlettel:Enci

csivava 2011.04.23. 10:38:59

@bogyeszka 28: Szia Enci,
Szerintem bármilyen párosítás jó lehet, igazából nevelés kérdése az egész. Bambi mellett nekünk yorki keverék kutyus van, meg egy kétszer akkora macska. A Csivava Majálisra bárkit szeretettel várunk, aki a fajtát kedveli. Lesznek előadások, illetve kérdezni is lehet csivava tenyésztőtől, állatorvostól, és kutyaoktatótól. Szóval aki csivava vásárláson töri a fejét, annak is érdemes eljönnie, mert hasznos információkat tudhat meg. Üdv. Timi
süti beállítások módosítása