Bambi újabb kihívás elé nézett a hétvégén. A vakut és a kamerát már megszokta, most a kifutón kellett megmutatnia magát, igaz csak kézben.


 

Bambi a Csivava Majálison már szerepelt kutyaruha divatbemutatón, de az meg se közelítette a Cosmopolitan Bikini Show nyüzsgését. Amikor megérkeztünk, a lányok rögtön rávetették magukat a csivavákra, a kiskutyák egyik kézből a másikba jártak. Nem bántam, mert mindenki nagyon kedves volt, óvatosan bántak a picikkel, és legalább szokták egymást a bemutatóig.

 

Összesen három alkalommal adták le a műsort, mi a péntek estin és a szombat késő délutánin vettünk részt. A szombati rendezvény már sokkal nyugisabb volt, Bambit se érte már meglepetés, szépen végigcsinálta a műsort. Egyedül Pigiért aggódtam, mert ő ritkábban szerepel, és a péntekiről lemaradt. Szerencsére meg se kottyant neki a feladat, a kamerák láttán pedig megnyugodott, és profi módon tekintett körbe a kifutón.

Pigi a kifutón

 

Bambi a kifutón


 

A fürdőruhákat témák szerint mutatták be. Bambiék a Dr. Szöszi filmre épült műsorszámban szerepeltek, a rózsaszín bikinikhez illő kutyaruhában és felszerelésben. Összesen öt csivava lépett fel, Bambi, Joey és Disco péntek este, szombaton pedig négy csivavával érkeztünk: Bambival, Pigivel, Joey-val, és a csivava tanfolyamról elcsalt Arthurral.

Arthur a kifutón

 

Joey a kifutón

 

Disco a kifutón


 

Köszönjük a Cosmopolitan Magazinnak és Kiss Szilárdnak a lehetőséget.

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr472836894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása