csivava 2011.04.27. 11:00

Pihi Sukorón

A kutyaiskola után gyorsan hazamentünk, felkaptam a cuccainkat, és irány Sukoró. Kivételesen vonattal mentünk, mert a barátom Tömpivel már korábban leutazott a telekre. Nem bántam, mert Bambival még soha nem utaztam vonaton, most ezt is kipróbáltuk. Bambit a szokásos utazótáskájában vittem, egy vastag bújózsákkal együtt, ami jó ötlet volt, mert a légkondit nagyon nyomták a fülkében. Így legalább ő nem fázott. :)

 

Nem mentünk sok időre, csak hétfő reggelig maradtunk, de ez is elég volt arra, hogy kipihenjük kicsit magunkat, mert Bambival elég sűrű a programunk mostanában. Szombaton még nagyon jó idő volt, vasárnapra sajnos elromlott. Amikor épp nem esett az eső kimentünk az erdőbe, hogy mozogjunk is, amúgy a nap nagy részében csak henyéltünk.

 

A telken felfedeztünk egy új lakót is, aki annyira megszokta a társaságunkat, hogy egészen közelről sikerült lefényképeznünk. Persze a fincsi almadarabok is hozzásegítettek, hogy megbarátkozzon velünk.

 

Hétfő korán reggel indultunk az állomásra, a barátom és Tömpi Pécsre utaztak tovább, mi Bambival vonattal vissza Budapestre, hogy a családommal töltsük a Húsvétot.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr582876801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása