Büszkén jelentem, hogy Bambival sikeresen teljesítettük az alapfokú vizsgát. :)

 

Nagyon izgultam a vizsga előtt, különösen azért, mert már megint rossz időt fogtunk ki. Igaz, az eső kivételesen nem esett, de a szél eléggé fújt, ami jócskán megnehezítette a dolgunkat. A vizsgát Zoli vezényelte le, ami nagy segítséget jelentett, mert Dorka mellett ő a másik oktatónk a tanfolyamon, ráadásul végig bátorított minket. A vizsgán nemcsak a kutyákat értékelték, hanem a gazdik tudását is. A körülményekhez képest szerencsére mindketten jól szerepeltünk, egyedül a helyben fekvésben nem jeleskedett most Bambi, amit a heves szélnek és a  Bambi mellett csapkodó ponyvának tudtam be. Én is rontottam, mert az egyik feladatot nem jól csináltam. Oda kell erre is figyelni, mert ezért is pontlevonás jár. A vizsgát Nikivel és Sziszivel együtt csináltuk végig. Amíg mi a feladatokat végeztük, addig Szisziéknek helyben fekvés volt, utána cseréltünk. Miután mi végeztünk, Réka és Joey következett. Végül mindannyiunknak sikerült a vizsga. Mivel Arthur és Szofi részt vettek a Cerberos Kupán, ezért nekik nem kellett külön vizsgázniuk. Az ott elért eredmények alapján osztályozták őket.

A vizsgázók: Bambi, Sziszi és Joey

 

Bambi megkezdi a vizsgát. A feladatok: láb mellett séta, menet közbeni ültetés,...

 

 

csoport kerülés, és lábhoz igazodás. 

 

Végül Joey fejezte be a vizsgát.

 

A hosszú helyben fekvésnél a csivavákkal kivételeztek kicsit, megengedték, hogy a hideg talajra egy pokrócot fektessünk le nekik. Bambit most ez se vigasztalta, pedig a legpuhább bújózsákján feküdt.

 

Kiértékelés, és megkönnyebbülés. :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr772906445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása