csivava 2011.06.22. 20:00

Magazin fotózás

Ismét fotóztunk, de ezúttal nem stúdióban, hanem kint a Duna parton. Most Tömpi is velünk tartott, ezért a kozmetikusnál jó rövidre nyírattam a bundáját, így világosabb lett a szőre, és jobban látszik a képeken. A kozmetikus után még gyorsan lefürdettem Bambiékat, aztán fénylő szőrrel és illatosan elindultunk a fotózásra. 

A kellemes környezetben sokkal fesztelenebbül érezték magukat a kutyák, még Tömpinek sem okozott nehézséget a pózolás. Bár vele általában könnyű dolgunk szokott lenni, mert olyan, mint egy plüssállatka, ahova leteszem, ott- és úgy marad. :) 

 

Amíg Tömpit fotózták, addig Bambi és Pigi beöltözött. Pigi szokás szerint nem bírt magával, és amikor csak tehette, kihasználta a lehetőséget... 

 

Pigi folyamatos szerelmi ostromát remekül ki tudjuk használni a fotózások alkalmával, mivel ilyenkor rengeteg csók elcsattan, nagyon cuki puszis képek is készülnek. 

 

Bambi a gyakorlott modell. :)

 

Pár kép a közelben lévő irodaházaknál is készült, itt közönségünk is bőven akadt. Mókás látványt nyújtott a három pici kutyus, főleg, hogy még pózoltak is egy kamerának. 

 

Az utolsó képhez egy "nagyobbacska", világos szőrű kutyára volt szükségünk. Szerencsére a környék tele van kutyabarát lakókkal, ezért egyszerűen leszólítottunk egy gazdit, aki örömest vett részt a fotózáson kedvencével.

 

A képek hamarosan a Bors Kedvencek Magazinban.

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr803011513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása