csivava 2011.08.02. 09:00

Társak 2 - Cicó

Cicó egy gyönyörű, fajtatiszta Brit Tabby macska. Kétszer akkora, mint Bambi, bár a szőre miatt, ránézésre még nagyobb a különbség. Cicó már megvolt, mikor Bambi hozzánk került, igazából mellé szerettünk volna egy kiskutyát.

 

Bambi és Cicó eleinte csak méregették egymást, aztán hamar összebarátkoztak, és azóta is nagy a szerelem. Sokszor összebújnak, főleg, amikor úgy vélik, nem látjuk őket. Ilyenkor szó szerint nyalják-falják egymást, Cicó néha ezt úgy csinálja, mintha épp előkóstolgatná a vacsorát. :)

 

Cicó amúgy fura egy lény, nem úgy viselkedik, mint a macskák általában. Nem helyhez, hanem gazdához kötődik, a barátom nélkül elvszetett kiscicaként viselkedik, és folyton várja őt haza. Hívásra odajön, idegen helyen pedig szorosan követi a gazdit a lába mögött.  Mielőtt a kutyák hozzánk kerültek, aportírozott is. Bár tényleg csodaszép bundája van, viszont ennek a fajtának van a legvékonyabb és legsűrűbb szőre. Szóval aki ilyen cicát szeretne, az készüljön fel a napi szőrápolásra és lakás porszívózásra. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr33114135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása