Ismét a Bors Kedvencek Magazinnal készítettünk néhány termékfotót az újság decemberi számába. A kutyamodellek ezúttal nagyobb számban, és méretkülönbségben képviseltették magukat, a legkisebb csivavától a legnagyobb ír farkaskutyáig. A méret elsőre talán ijesztő lehet, de Hafina nagyon barátságos és jámbor kutyus. Ő egyébként a bolt eddigi legnagyobb vendége. Bambi úgy mászkált a lábai alatt és között, mintha egy csarnokban lenne. :)  Az ismerkedés és a ruhák kiválasztása után megkezdődhetett a fotózás.

 

Ruhát persze Hafina méretében is találtunk, amiben először egyedül, később Bambival együtt is lefotózták.  Bambi eleinte kissé kényelmetlenül érezte magát mellette, és a hideg szél is zavarta, de csak kis ideig kellett az esőkabátban pózolnia, aztán jöhettek a melegebb ruhák.


 

A decemberi számból a mikulásruha sem maradhatott le, és mivel embermodellből nem voltunk annyira eleresztve, ezért nekem kellett statisztálnom a képek készítésénél.  A mikulássapit természetesen én sem úszhattam meg. :)

 

Minden kutya nagyon ügyes volt, egyedül a szuperhős ruhák fotózásánál akadt problémánk. A képek elkészítéséhez választott helyszín nem igazán nyerte el Bambiék tetszését, valamelyik kutya mindig elmozdult, ezért nem sikerült olyan képet készíteni, amilyet szerettünk volna.

A két kis szuperhős
 

 

Búcsú

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr233410662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása