csivava 2011.12.19. 08:00

Vendégek

Aranyvasárnap ellátogatott hozzánk Bizsu és gazdija. :) Eredetileg mi szerettünk volna megint kimenni hozzájuk a menhelyre, hogy Bizsunak és a jelenleg még gazdátlan társainak ajándékokat vigyünk, de Athos gondozása és a karácsonyi készülődés minden időmet leköti. Bizsunak viszont sürgőssé vált egy meleg kutyaruhácska, ezért mivel épp feljöttek Budapestre, hozzánk is beugrottak.

Bizsu és Cicó 

 

Bambi ruhái közül mindössze egy esőkabátot találtunk, ami Bizsura jó volt méretben, ez alá viszont kellett volna egy pamut kutyaruha, mert a nedvességtől ugyan védi a bundáját, de a hidegtől nem.

Mivel Borisznak több kinőtt ruhája maradt nálunk, amit pont rászoruló kutyusok miatt tartottunk meg, ezért azok közül válogattunk, és végül találtunk egy Bizsunak tökéletes kutyakabátot.

Meleg, vízálló, és még csinos  is benne.

 

Jövőre igyekszem minél előbb kilátogatni hozzájuk, hogy Bizsu társainak is vigyünk meleg ruhát, és pokrócokat. Addig is szeretnék megkérni minden állatbarátot, akiknek módjában áll, hogy segítsenek a menhelyen elő kutyusokon. Bármilyen meleg textilnek (pokróc, törölköző, lepedő, elhasznált ruha..) nagyon örülnének, és persze az élelemre és orvosságra is nagy szükség van. Weboldal: http://www.bottyanequus.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr303474843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása