Örömmel jelentem, hogy cseppnyi védencünk egyre jobban érzi magát, a karácsonyt pedig meghitt családi körben töltötte.

Egy csoportkép erejéig Athost is letettük a többiek mellé, jó kép persze nem született, mert Athos folyamatosan mozgásban volt. :)

 

Mint anya és fia:)

 

Bár Athos egyik szemét vissza kellett varrni, az állapota sokat javult. A farkasétvágya változatlan, az ereje egyre nő, néha alig tudjuk lefogni, úgy ficánkol, és nagyon játékos lett mostanában. Még Bambit is megtámadta, aki meglepve nézett körbe, mikor megcsípte a tűhegyes fogacskáival. A korábbi aktivitásához képest, ami pusztán a legalapvetőbb szükségletek kielégítésére szolgált, ez már nagy változás. 

Etetés

 

Athos támad

 

Mivel mindketten dolgozunk a párommal, ezért a szüleim gondjára bíztuk kis időre, ahol még jobban el lett kényeztetve. Apukám még egy szuper kutyavécét is készített neki.

 

Levarrt szem ide vagy oda, a karácsonyi ünnepségből Athos se maradhatott ki. Első nap mi látogattuk meg a szüleinket és Athost. A vacsora alatt egész kulturáltan viselkedett, nem próbált meg kiugrani apu kezéből, hogy belevesse magát az előtte lévő tányérba. Bár az asztalnál (magához képest) Bambi is jól viselkedett, az ajándékosztáskor elfogyott a türelme, végig kíváncsiskodott, hogy mi finomat kap. Persze hiába, mert Bambit és Tömpit otthon várta a Jézuska.

És Én?! És Én?!

 

Otthon aztán megkapták ők is az ajándékukat, igaz, nem jutifalatot, amire Bambi számított, de étkezéssel kapcsolatos.

Szenteste

 

Az ajándék tányéralátétek

 

Másnap este a szüleim Athossal, és a nővéremék Pigivel látogattak el hozzánk. Jó volt látni, hogy mennyi kis állatka futkározik a lakásban. :)

A résztvevők

Athoska

 

Bubi

 

Cicó

 

Pigusz

 

Tömpörke

 

A bulit Athos is élvezte, kifáradásig harapdálta a barátom kezét, néha letettük sétálni kicsit, ha meg elfáradt, boldogan szunyókált valakinek az ölében.

 

Természetesen Athos sem maradt ajándék nélkül, sőt, a legszebb karácsonyi ajándékot kapta: egy családot, mert annyira a szívünkhöz nőtt, hogy szinte biztos, hogy megtartjuk.

 

A bejegyzést pár pillanatképpel zárom

Bubi gyönyörű szemei kaja közben

 

Fagyöngy ugyan nem volt felettük, Pigi azért lenyomott pár puszit Bambinak

 

Athoska egy pillanatig nem maradt nyugton a földön, itt is épp kisétál a képből

 

Bambi a kedvenc zsákmányával

 

Pigi Mikulás

 

Mellékes infó: karácsonyfa talpnak a kocsink egyik kerekét használtuk. Erre tekertem rá egy keményebb, barna színű, arany csillámos anyagot, és a piros szalagot. A dekorációs téglafal pedig kartonra ragasztott tapétából készült. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr333495632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása