csivava 2012.01.15. 22:00

A Pilisben

Hogy Athos mellett se érezzék Bambiék elhanyagolva magukat, hétvégén kivittük őket a Pilisbe kirándulni. A túrához természetesen Athos még túl fiatal, és védtelen, ezért őt a szüleinkre bíztuk, viszont a barátom anyukája és kutyája, Bogár boldogan csatlakoztak hozzánk.

 

Mivel havas, sáros helyre mentünk, ezért a legrosszabb ruháikat adtuk rájuk, azokat nyugodtan összekoszolhatják. Utólag kiderült, jó is tettük, mert az út egy része lócitromokkal volt tele, amibe Bogár  boldogan bele is hempergett. Utána nagyon büszke volt magára, mi meg szagolhattuk őt az egész úton. A buliból Tömpi se akart kimaradni, és amikor egy pillanatra nem figyeltünk oda, csemegézett egy kicsit a nem mindennapi “falatokból“.  Bambi kivételesen jó kislány volt, de csak azért, mert a hideg és nedvesség miatt minél hamarabb le akarta tudni az utat, amitől még az ilyen különleges csemege sem téríthette el.

 

Egy kis pihi, míg a többiek felderítik a terepet.

 

Bambi büszkén pózol a nehéz terep közepén.

 

A csúcson. Háttérben az egri vár másolata.

 

Bár a kabát alá meleg pulcsit is adtam Bambira, a lábacskáit nem védte semmi, így azok a nedves talajon hamar átfagytak. Az út egy részét ezért egy bélelt táskában vészelte át.

 

Otthon édes otthon.

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr193972425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása