Ismét örül és fáj a szívem. Úgy néz ki, Cukinak is sikerült gazdit találnunk, és jelenleg kinézett otthonában ismerkedik az új környezettel és persze gazdi jelöltjével. Már-már azt hittem, Cukinak nehéz lesz megfelelő otthont találnunk, mert bár rendkívül aranyos, és jó magaviseletű, mégsem tolongtak érte az érdeklődök. Különösen a családosok nem, pedig egy kisgyermekes családba Cuki kitűnő választás lett volna. De nem bánkódom ezen, hiszen gazdi jelöltje nagyon odavan érte, és mindent megtesz Cuki boldogságáért. Cuki jelenleg ideiglenesen lett elhelyezve kinézett otthonában, és a 10 nap próbaidő után, amennyiben minden rendben lesz, véglegesítjük elhelyezését. Ha minden a terveim szerint összejön, akkor a gyerek társaságot sem kell nélkülöznie, mert felvetettem azt az ötletet, hogy jótékonysági célokra is lehetne Cukit alkalmazni, beteg gyerekek szórakoztatására. Az ötlet Cuki gazdi jelöltjének is tetszett, ezért már csak a megfelelő szervezetet kell megtalálnom, akik kifejezetten azzal foglalkoznak, hogy állatokat használnak terápiás céllal beteg embereknél. 

Legfrissebb fotóim Cukiról még a szüleimnél készültek, amikor Bambival és Cukival meglátogattuk a már nem is olyan kicsi Athost. :)

 

Még egy érdekesség. Egyik sétánk alkalmával összefutottunk egy Cukira nagyon hasonlító kutyával. A kutyus szintén csivava-pincsi keverék, és a koruk is azonos. Ő is, mint Cuki, mentett kutyus. Felmerült az is bennünk, hogy talán van valamilyen rokonsági szál kettőjük között, mivel a hely, ahonnan  Cukit kimentették, egy szaporító telep, és láttam a kobzáskor készült képeken még egy hasonló kutyust.

 

Többi védencünk is remekül érzi magát, szerencsére sikerült mindenkinek tökéletes otthont találni. Boriszról mindig kapjuk a friss híreket, akinek egyre jobb a magaviselete, a gazdija meg imádattal szereti őt. Yodácska szintén sokat változott pozitív irányba, most, hogy végre igazi otthonra lelt. Rá vár még műtét és három oltás, de tüzelése miatt kénytelenek voltunk elhalasztani mindent. Jövő héten visszük kontrollra, és megbeszéljük az orvossal az ütemtervet. Addig is pár friss kép Yodácskáról.

Yodácska kedvenc játékával, meglepő módon egy Cicóra feltűnően hasonlító plüsscicával

 

Athoska sem maradhat ki a sorból. Ő már szerencsésen túl van negyedik szemműtétjén, amire a befelé forduló szemhéja miatt volt szükség. A szemei ettől nagyobbak lettek, az arcocskája még édesebb, és a kötések miatt olyan, minta hosszú szempillái lennének. Nagyon édes.

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr544324091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása