A március 15.-i hét nagyon sűrűn kezdődött, éppen ezért örültem a négy napos hosszú hétvégének, amit a kutyákkal az Őrség környékén töltöttünk el.

 

Egy nagyon kellemes hangulatú, népies stílusú szálláshelyünk volt. A legjobban a cserépkályha tetszett, amiben nekünk kellett a tűzet folyamatosan táplálni. Ezt a feladatot nagyon szívesen magamra vállaltam, már csak azért is, mert Bambival együtt én is eléggé fázós vagyok, szóval rendesen befűtöttem magunknak. :)

 

A kutyák fekhelyeit a cserépkályha mellé raktam, egyet a hálószobába, a másikat a konyhában lévő padra, ahol én is sok időt töltöttem velük, főleg Cesar Millan könyvét olvasva.

 

A puha fekhelyeket mind a két kutya imádja, de aludni velünk szeretnek a legjobban.

 
Bambi és Tömpi a kert egy hangulatos részén
 
Egy cicával is összebarátkoztunk
 
 
A négy napos hétvégét a párom testvérének, és egyik barátjának családjával együtt töltöttük. Mindkettőjüknek kisgyermekei vannak, aminek azért örültünk, mert így a gyerekek és Bambiék is tudtak szocializálódni egymáshoz.
 
Szoci tréning
 
 
Szerencsére az ebédnél sem kellett nélkülöznünk a kutyák társaságát, és nemcsak szívesen fogadták őket a vendéglőben, hanem a hátsó udvarban lévő szamárhoz is odavihettük őket. :)
Fincsi babgulyás  
 

A rendkívül jámbor és barátságos szamárnak nagyon tetszett Bambi, a szimpátia viszont nem volt kölcsönös, főleg, hogy a szamár a folyamatos szimatolással nagyokat fújtatott Bambira.

A kép nagyításán jól látszik, amint Bambi, mint egy igazi hős, apró mancsával fékezi meg a hatalmas, tolakodó "szörnyeteget"

 
 
 
Átmentünk Ausztriába és Szlovéniába is, jártunk hóvirágos mezőn, megnéztünk egy Árpád kori templomot, és persze a vízparti séta sem maradhatott ki, Bambinak meg ismét meg kellett küzdenie egy hatalmas tócsával. :)

Ausztriában a játszótérre is bemehettünk a kutyákkal, sőt, Bambiék ki is próbálhattak egy-két dolgot ott. :)

 

Bár a szálláshely alapvetően nagyon tetszett, mégsem tudom jó szívvel ajánlani, ezért feleslegesnek érzem kiírni a szálláshely nevét. A kisebb-nagyobb kellemetlenségek nem igazán érdekeltek, a házinéni érdekes hozzáállása bizonyos dolgokhoz annál inkább, továbbá a telkek nincsenek elkerítve, így bármilyen állat, köztük a szomszéd nagytestű kutyái is szabadon járkálhattak a kertben.

 

Hazafele megálltunk egy-két helyen a Balaton déli partján. Ilyenkor azokra a területekre is be lehet menni kutyával, ahonnan egyébként ki vannak tiltva, ezért érdemes addig ellátogatni oda a kutyákkal, amíg el nem kezdődik a szezon.

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr564324414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása