Hétvégén a szeles idő ellenére úgy döntöttünk, hogy elmegyünk a kutyákkal kirándulni. Úti célnak a Holdvilág-árkot választottuk, mert Bambiék imádják a terepet, és lényegében az egész terület szélvédett. Úgy láttuk, hogy Yoda kellőképpen megerősödött, hogy velünk jöjjön, ezért őt sem hagytuk otthon. Már csak azért sem, mert a csepegtetéseket sem szabad kihagyni, amit a kirándulás alatt is adtunk neki. A biztonság kedvéért vittem hordozótáskát is, amit végül feleslegesen cipeltem magammal, mert Yodácska simán bírta az végig utat. Jó volt látni, mennyire élvezi az egészet.

 

Bambi kivételesen úgy ment, mint aki versenyen van, ahol le kell tudnia minél gyorsabban a kötelező távot. Tömpike se maradozott le tőlünk, vagy tért le az útról, egyedül Yodácska rosszalkodott, aki egyre inkább felbátorodott, és nagy meglepetésünkre a patak vizébe is belevetette magát. Nem győztem hüledezni, csivava a vízbe gázol :O! :) Kicsit meg is ijedtünk, mivel az eddigi tapasztalatainkra tekintettel erre nem számítottunk, és ugye nemrég műtötték. De nemcsak a vízbe süllyedtek el az apróságok, hanem a mély avarban is. Vicces volt látni, ahogy hirtelen eltűnnek, majd előugranak belőle. Bambit figyeljétek! :D

 

Aki ide szeretne jönni a kedvencével kirándulni, ne felejtse el a kullancsok elleni védelmet, mert már kezdenek megjelenni. Mi kettőt találtunk a kutyákon, ami nem számít soknak, meg még fiatalok voltak, de nem árt vigyázni.

Vasárnapra már csak egy könnyed sétát terveztünk be a Molnár-szigetre. A  terület nagyon szépen gondozott, a part  mellett virágokkal teleültetett pihenőhelyek, néhol padokkal, és hangulatos, kőből kialakított ülőhelyekkel.

 

A kedvencem

 

A szél itt már érezhető volt, de nem volt vészes, bár Bambinak valószínűleg erről más lenne a véleménye.:) Yodácska itt is rosszalkodott, néha el akart menni másokkal, mintha tudná, hogy új gazdi kell neki. Szerencsére mindig visszajött, nem kellett pórázra tenni, mint korábban.

Fácánra vadászunk :)

 

Tömpikét se zavarta a szél, pedig nemrég vált meg a hosszú bundájától. Még van mit igazítani rajta, de így is nagyon cuki, és olyan, amilyet szerettem volna.

Tömpi szombaton még a régi fazonnal, nem győztem kiszedegetni belőle a leveleket

 

Tömpike vasárnap az új frizurájával

 

Bambiért aggódom kissé, megint barátságtalan a legtöbb kutyával, és kedvetlennek is látom mostanában. Bár a barátom szerint mindig ilyen volt, csak nem vettem észre eddig, csak most, hogy vidám, kedves állatkák kerülnek hozzánk. Minden esetre kikérem a Cerberos Kutyaiskola véleményét. Úgy is akarok odamenni  Yodával és Athossal.

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr484363502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása