csivava 2012.04.28. 22:00

Újra együtt

Annyira el voltam havazva az utóbbi egy-két hétben, hogy megint csak utólag számolok be az eseményekről. A Csivava Kommandós lányokkal újra elkezdtük a gyakorlást. Kissé kopott a kutyusok tudása, de szerintem hamar felveszik a ritmust, főleg, hogy itt a jó idő. Bambival tavaly rengeteget gyakorlatoztunk, remélem a Csivava Kerti Partin ügyes lesz. A csapatban jelenleg négyen vagyunk, de valószínűleg fognak még csatlakozni hozzánk nyáron. Hoztam néhány képet a gyakorlásokról, a többit a Cerberos Csivava Kommandó Facebook dalán találhatjátok. 

2012. április 16. Helyszín: Népliget, Egészségház melletti rét

Kommandós kutyák (balról jobbra): Szofi, Bambi, Arthur, és Manó

 

Első alkalommal kissé hideg volt, a talajra se szívesen feküdtek le Bambiék, ezért aktívabb feladatokkal kezdtük. Főleg a láb mellett haladást gyakoroltuk, de muszáj volt a helyben fekvésre is gyúrni valamennyit.

 

2012. április 20. Helyszín: Népliget, Egészségház melletti rét

Második alkalommal kilátogatott hozzánk új gazdijával Csúfi, illetve egy megszeppent, mentett yorki, aki egy szaporító áldozata volt. Mivel ketrecben tartották, ezért most ismerkedik mindennel, többek között más kutyák társaságával is. Gyakorlás előtt egy arra sétáló yorki kölyök is odajött hozzánk, és az összes lánynál bepróbálkozott. Nagyon kis eleven és pimasz kutyus volt, többször is láttuk később, ahogy a gazdija futva próbálja összeszedni, mert folyton elszökött mellőle. Bezzeg a mi kutyáink... :D

 

Gyakoroltunk is persze, nem is keveset.

 

2012. április 22. Helyszín: Cerberos Kutyaiskola környéke

Vasárnap a Cerberos Kutyaiskolánál találkoztunk. A közönségünk most Athos és a mentett yorki volt. Hamarosan Athost is elkezdjük komolyabban nevelni, szeretném, hogy a jövőben ő is csatlakozzon a csapathoz. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr824464609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása