Mivel a korábbi helyszínnel, illetve a tulajdonosával problémáink adódtak, ezért új területet kerestünk a Csivava Kerti Partinak, amire Miló Viktória segítségével nagyon hamar rátaláltunk. A Pólus Kutyakiképző Iskola elhelyezkedése és kinézete is jobban tetszik, közvetlenül a Pólus Center mögött, összefüggő nagy füves rét, körben fák, közvetlenül mellette a Szilas patak, kulturált agility pálya és környezet . A szervezés is egyszerűbb lesz, bármikor ki tudunk menni a pályára szervezkedni, és mindenben segítenek nekünk az iskola vezetői, amiért ezúton is szeretném hálámat kifejezni. :)

Kollégák között... középen Bambi és Picur :)

DSC08755.jpg

Csivi résztvevők 13.gif

Bambi

DSC08761.jpg

Picur

DSC08765.jpg

AthosDSC08836.jpg

Édi és gazdija, Miló VikiDSC08817.jpg

Eperke, egyik gazdi kereső védencünk Miló VikivelDSC08833.jpg

Ribizli, másik gazdi kereső védencünk Miló VikivelDSC08821.jpg

Az iskolába első sorban azért mentünk ki, hogy ismerkedjünk a helyszínnel, megbeszéljünk pár részletkérdést a csivava találkozóval kapcsolatban, illetve hogy két gazdi kereső védencünkről készítsünk képeket Miló Vikivel, de ha már ott voltunk, gyakorlatoztunk is a kutyákkal, amit a sok-sok jutifalatnak köszönhetően nagyon élvezett mindenki. És igen, ahogy a képen is látható, a kis vízfejű Picurka se maradt ki a jóból... :DDSC08768.jpg

Az alagút elég jól ment minden kutyusnak, főleg, hogy a végén egy kis kedvcsináló finomság várt rájuk.
DSC08779.jpgDSC08777.jpg

Videó is készült a gyakorlatozásról, amit igyekszek majd feltenni ide is, ott látható, hogy milyen gyorsan megtanultak agilityzni a csöppségek. A pályát ti is kipróbálhatjátok majd 2013. május 25.-én, a Csivava Kerti Partin. :)
DSC08757.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr75242374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása