csivava 2014.01.02. 12:00

Karácsony 2014

Karácsonykor minden évben a szüleimnél kezdjük, majd otthon folytatjuk az ajándékozást. Idén annyit változás volt, hogy a szüleimnél vendégeskedtünk estig Bambiékkal, és ott kapták meg az ajándékokat.

Balról jobbra: Picurka, Aisha és Bambi 13.gif

0DSC02045.JPG

Igyekeztem tuti ajándékokkal meglepni a drágáimat, vettem nekik egy puha rózsaszín fekhelyet, Bambi megkapta a szokásos ikeás patkánykáját, és sütöttem minden kutyusnak fincsi tepertőkrémes kutyakekszet. Mondanom se kell, hogy ez utóbbi volt a legnépszerűbb a kutyák között, de a többi ajándéknak is nagyon örültek. A fekhelynek pl. annyira, rögtön belehuppant mindenki, igyekeztek kiszorítani a másikat, ami végül a két fiúnak, Athosnak és Rossinak sikerült, olyan hévvel vetették bele magukat, majd kezdtek el benne játszani, hogy elüldözték Bambiékat. Pillanat képek:

 Ajándékok a Karácsonyfa alatt 111.gif

k7.jpg

Bambi minden évben kap egy új ikeás patkányt, a korábbiakat már kivégezte... :)

ka3.jpg

Add ide, ez az én zsákmányom! 

ka2.jpg

De fincsi illata van ennek...

k2.jpg

Kajaosztás

k9.jpg

Nem látod, milyen szépen ülök?! Add már ide!

k6.jpg

Picurka és Athos mindenki szájából kinézte a falatot. 

k1.jpg

A lányok birtokba vették ajándék fekhelyüket...

k5.jpg

...a fiúk is elkezdtek érdeklődést mutatni...

k10.jpg

...fekhelyfoglalás Rossi és Athos módra, Aisha tartott ki legtovább...

k4.jpg

...végül Aisha is feladta, a fiúk elfoglalták a fekhelyet. Bambi folyamatos morgással adta tudtukra nemtetszését, de a fiúkat ez nem igazán érdekelte, a játszással voltak elfoglalva. 

k3.jpg

Tepertőkrémes keksz illatát érzem?

k8.jpg

Imádom a csivavákban, hogy mindig minden érdekli őket, minden helyzetben velünk akarnak lenni, kíváncsiskodnak, együtt örülnek, a legjobb társak a kutyák között. 05.gif

ka1.jpg

Picurka: "Mikor eszünk már?!"

picuri.jpg

Rossiról még nem írtam a blogban, neki majd egy külön bejegyzést fogok szentelni, mert Picuhoz és Aishához hasonlóan, neki is nagyon érdekes a története, nem mellesleg pedig ő is egy új családtag, hiszen a szüleim fogadták örökbe Athoska mellé. 12.gif

csivava-blog-2013-karácsony-1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr225793837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása