csivava 2014.01.20. 14:33

Újabb problémák

Bevallom, idén télen ritkán viszem le a kutyákat sétálni. Korábban ez nem így volt, sőt, melegen felöltöztetve minden nap volt séta, most azonban óvatosabbnak kell lennem, mert Bambi újra lekopaszodott, valami tehát nincs rendben az immunrendszerével, Picurka pedig eléggé nehéz eset, sajnos a munkám, illetve Cicóka és Aisha mellett nincs annyi időm rá, mint korábban, pedig ahhoz, hogy a kutyaruhához szoktassam, sok idő és türelem kellene. A ruhát nehezen, vagy egyáltalán nem tudom ráadni, olyankor hevesen ellenkezik, és harap. Bár sokat fejlődött, azért még mindig nagyon akaratos, vele viszont nem lehet úgy bánni, mint a többiekkel, vigyázni kell arra, hogy a hisztik alatt ne sérüljön, és ne idegesítse fel magát túlzottan, mert rá nézve ez is nagyon veszélyes.

Picurka hiszti... nem, a kép nincs elfordítva, Picurka ha nagyon berág, hátravetett fejjel acsarog... 

0DSC02081.JPG

A séták hiányát persze igyekszem kompenzálni foglalkozással és vendégekkel. Eléggé sűrűn járnak fel mostanában hozzám, időnként fajtamentős bulikat és megbeszéléseket tartunk nálam, néha itt alszik egy-egy csivava barát, így mindig van társaságuk Bambiéknak.

Bambi és Aisha baba 

Aisha és Bambi.jpg

Bambi és Rossi

0DSC02103.JPG

Az új családtag, Rossika 

0DSC02124.JPG

Síva gyakori vendég nálunk. 

Siva és Aisha.jpg

Picurka is megszokta az idegen kutyákat és embereket, ma már engedi magát simogatni, néha ő maga megy oda valakihez, hogy kérje a törődést. Ez hatalmas előrelépés nála, tekintve, hogy régen ha valaki jött hozzánk, azonnal elbújt, és onnan ugatott. Közel menni, vagy hozzáérni olyankor csak nekünk lehetett, a vendégeknek nem. Így rettenetesen büszke vagyok rá, és imádom Őt, akkor is, ha egy kis akaratos hisztipanka. 

Picurka és Tina, aki nemrég nálunk vendégeskedett

csivava-blog-2014-társak-1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr785793987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása