csivava 2014.08.10. 09:00

Hétvégi programok

Mostanában kétféle programot szervezünk a kutyákkal hétvégenként, egyik nap városnézés, másik nap hosszú túra egy szép víz melletti erdőben. A nagy meleg ellenére azonban úgy tűnik, a vízpartnak csak mi örülünk, a csivavák nem igazán, pontosabban Bambinak nincs problémája vele, ha tisztes távolban helyezkedik el a part. Ha már testi közelségbe kerül, akkor igyekszik minél gyorsabban menekülni a helyzetből. Persze hiába, ha el akarjuk kerülni a hőgutát, időnként meg kell mártózni a hűs vízben.

bb20140801-cseh-4.jpg

Ugye nekem nem kell bemennem a vízbe?

 

bb20140801-cseh-2.jpg

Nem úszta meg Bambi (sem)

 

bb20140801-cseh-6.jpg

Azért ebben a kánikulában nem is olyan rossz pancsolni egyet

 

A hétvégén meglátogattuk Csehország híres fürdővárosát, Karlovy Varyt is. A belvárosi rész valóban nagyon szép, sok régi, monarchiabeli épület maradt meg, és mindezt a látványt egy, az utcát kettészelő patak mentén élvezhettük. A kutyákkal alapból sok helyre be lehet menni (étterem, bolt, állatkert), néhány hely azonban kivétel szokott lenni, ezek általában főúri épületek kertjei, vagy az azokat övező terek. Mondjuk a kiskutyákkal lehet trükközni, ha táskában visszük őket, akkor senki nem szól értük.

bb20140801-karlovi-vary-1.jpg Nem kell félni Bambi, nem fürödni jöttünk ide :)

 

bb20140801-karlovi-vary-2.jpgTáska nem volt nálam, így csak idáig jöhettünk

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr176746217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása