csivava 2012.05.05. 07:00

Hosszú pihenő

Sajnos a sok munka miatt a hosszú hétvégére nem tudtunk elutazni messzire, de a telekre azért kimentünk a kutyákkal. Mivel régen jártunk már kint, a fű jó nagyra megnőtt, Bambiéknál is magasabbra.

 

Yoda most járt itt először, és persze nagyon tetszett neki minden. Csupa új szag, sok érdekes állat, vadregényes zöld terület, és az otthon kényelme se hiányzott. :)

Yoda felfedezi a területet

 

A nagy felfedező út után egy kis napfürdő a többiekkel

 

Az imádott fekhely biztosította a komfortot

Hiába vagyunk kint a telken, napi egyszer azért megmozgatjuk őket. Ilyenkor vagy a faluba megyünk sétálni, vagy az erdőbe kirándulni. Útközben többször meg kellett állnunk, mert a kutyák - főleg a két csivava - elég nagy feltűnést kelltet. Azért a telken is akadt tennivaló, a legkedveltebb a szomszéd nagykutya megugatása, aki erre válaszul kis híján lepisilte Tömpit. A nap nagy részében azonban inkább lustálkodtak, vagy legelésztek, ami a nagy melegre való tekintettel, nem meglepő.

 

Volt egy váratlan vendégünk is, bár ő velünk ellentétben valószínűleg nem örült a látogatásnak, főleg, hogy két „hatalmas” élőlény tolta oda az orrát.

 

Yodácska viszont annyira nem vett tudomást róla, hogy majdnem rá is lépett

 

Mondjuk Bambiékat is csak pár szimat erejéig érdekelte az ismeretlen élőlény, utána ment mindenki a maga dolgára. Mi sokkal izgatottabbak voltunk, mint a kutyák, akik nem értették, mire ez a nagy felhajtás, és mit fotózgatjuk együtt őket. 

 

Mivel nagyon szeretjük a környéket, és az itteni nyugit, ezért azt tervezzük, hogy a jelenlegi kisház mellé építenénk egy nagyobbat, és a kettőt összekötve már egy elegendő területű, barátságos lakot teremtenénk magunknak és a kutyáknak. A mentett csivaváknak pedig kialakítanánk egy külön kis részt, amolyan menhelyféleséget. Bár a ház még a toldással együtt sem lenne nagy, de a pici csiviknek tudnánk azért helyet szorítani. J

Érdekességképp néhány növény a kertből

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr884489625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

énn esztikee 2012.06.12. 05:39:46

szia a barnás kutus az talált??
süti beállítások módosítása