csivava 2013.04.20. 11:00

Bicikli verseny

8 óra munka mellett a fajtamentés sok időt vesz el, ezért a barátommal minden alkalmat kihasználunk arra, hogy Bambiékkal közös programokat szervezzünk. Most hétvégén pl. egy bicikliversenyre látogattunk ki, amin a barátom indult a csapattársaival, és mivel a hely alkalmas volt a kutyák kihozatalára, ezért Bambival és Picurral mi is kinéztünk. A többiek sajnos nem tarthattak velünk, nemrég ivartalanították őket, és a varratszedésig nem javasoltak a hosszú, kinti programok. 

Picurka élvezte a kellemes napsütést, és érdeklődve nézte az eseményeket... 05.gif

DSC08735.jpg

...Bambi is csatlakozott hozzá, bár ő főleg a kajás zacskókra koncentrált. 13.gif

DSC08739.jpg

Csapatmez :)

DSC08752.jpg

Nemcsak henyélésről szólt a program, a verseny előtt bejártuk a kutyákkal a pályát.  

DSC08743.jpg

DSC08741.jpg

Egyik nagy kedvenc: Ibolya virágok 12.gif

DSC08751.jpg

A sétából megérkezve Picurka visszatért a korábbi elfoglaltságához: továbbra is élénk érdeklődést mutatott a történések felé. :)
DSC08753.jpg

Bár nagyon jól éreztük magunkat, nem maradhattunk sokáig, mert 5 órára vártak minket a Pólus Kutyakiképző Iskolában fotózásra, illetve hogy megbeszéljük a Csivava Kerti Parti részleteit, melyről a következő posztban számolok majd be. 

DSC08749.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr685242373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása