Az-az érzésem, hogy Bambi a legpechesebb csivava a világon.

Csak az elmúlt egy-két hónapban sikerült összeszednie egy szemgyulladást (árpát), amit legalább egy hétig kezeltünk, mire elmúlt. Aztán Tömpi véletlenül belekapott a másik szemébe. Itt már négyféle szemcseppel kellett kezelni szegénykémet egy-két hétig.

Közben valószínűleg egy injekciótó mellékhatásaként leőszült a fején meg a hátsó lábán a szőr. Utána beleléphetett valamibe séta közben, mert elkezdett viszketni mind a négy tappancsa, és mint az őrült szaladgált, meg kaparta a bútorokat. Legutóbb pedig egy méhecskét sikerült eltaposnia.

Rohantunk is haza, gyorsan lejegeltük, közben reszeltem vöröshagymát pakolásnak, ezt kb. 5 percig hagytam rajta, és a biztonság kedvéért egy kevés ecettel is lemostam utána. Tényleg hatott a kezelés, mert elmúlt a fájdalma, rendesen tudott járni a lábán, és fel se dagadt neki.

A héten viszont jó híreket is kaptunk, elvittem ultrahangos vizsgálatra, megnézték több belső szervét, beleértve a petefészkeket is, és mindent rendben találtak. 

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr412006730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása