Leesett az első nagy hó. Ennek örömére ellátogattunk a pilisi hegység egyik legszebb részére, a Dera Szurdok-hoz.

Gyönyörű havas táj fogadott minket, és úgy gondoltam, ez egy remek alkalom lesz arra is, hogy Bambi kicsit megbarátkozzon a hóval. Ez most nem jött be, de azért mindkét kutyus láthatóan jól érezte magát. Mi is, hiszen a patakon átívelő sok-sok fahídnak köszönhetően nagyon romantikus volt az út. Ezt mondjuk a kutyák nem sokra értékelték.

 

Bambi az aprócska, gyér szörzetű lábaival nem bírta annyira a kiképzést, időnként bekéredzkedett a kabátunkba, de az út nagy részét hősiesen végiggyalogolta. Más kutyákkal sajnos nem találkoztunk, még nagytestüekkel sem. Bambiék voltak az egyedüli legények a gáton. :)

Nem sokáig tudtunk menni, a végén elzárta az utunkat a kiszélesedett patak, ezért kénytelenek voltunk visszafordulni. Visszafelé érdekes mód a kutyák sokkal lelkesebbeknek bizonyultak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr352542383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása