Jól haladunk a tanulással Bambival. Mostanra már sokkal barátságosabb más kutyákkal, és szinte teljesen leszokott a domináns megnyilvánulásokról. A gyakorlatok közben is sok dicsértet kaptunk, bár a feladatok megfelelő teljesítése főleg a finom jutalomfalatoknak volt köszönhető. A második héten a már korábban elsajátított gyakorlatokat ismételtük, illetve megtanulták a kutyusok a láb mellett gyalogolást és futást. Az órák alatt folyamatosan lehetőségünk van megbeszélni, illetve orvosolni az egyéni problémákat az oktatókkal, és az sem probléma, ha egy-egy alkalmat kihagyunk, mert külön foglalkoznak a lemaradók felzárkóztatásával. 

Ez alkalommal képekkel is tudok szolgálni, melyeket Molnár Ádám (kutyafotozas@gmail.com) készített még az első héten. A második héten készült képekkel még adós maradok...

A csipet-csapat egy része

 

Nagy kutyákhoz szoktatás

 

Gyakorlat 1 - séta pórázon

 

Gyakorlat 2 -helyben ülés

 

Elméleti oktatás

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr642744057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása