A csivava tanfolyamhoz nem igazán kedvezett nekünk az időjárás, gyakran borús, hideg idővel, és erős széllökésekkel kellett megküzdeniük kedvenceinknek, ennek ellenére mégis csak sikerült véghezvinnünk a célunkat: a Csivava Kommandó immár bevetésre kész. Rengeteget fejlődtek az aprócska diákok, mindenki sikeres alapfokú vizsgát tett, így elkezdhettünk teljes erőbedobással a fellépésekre készülni. Bambiék annyira ügyesen végzik a feladatokat, hogy igazából már nekünk, gazdiknak kell megtanulnunk a koreográfiát. Első alkalom, hogy a csivik pokróckáikon pihenhettek az órán, míg mi dolgoztunk. :) Látva a kutyusok teljesítményét nagyon elégedett vagyok, és örülök, hogy sikerült ilyen jó csapatot összehozni. Egy évvel ezelőtt még csak beszéltünk erről Dorkával, és most hihetetlen, de tényleg összejött.

Felkészülés a bemutatóra, csivavákkal.

 

Felkészülés a bemutatóra, csivavák nélkül

 

Unatkozó csivavák

 

Megunva a semmittevést, majdnem az összes kutya elszabadult, de nem sokáig örülhettek, mert Zoli gyorsan összeszedte őket. :)

 

Jövő héten szombaton még gyakoroljuk a koreográfiát, vasárnap a Rómain tartunk egy főpróbát, aztán jön a nagy megmérettetés, a Csivava Kommandó első bemutatója a Csivava Majálison.

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr502905460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása