Yodával és Tömpivel meglátogattuk az új helyre költözött Rákosligeti Állatorvosi Rendelőintézetet. Tömpi így is rájött, mi készül „ellene”, pedig csak ránéztek, meg kitisztították a fülét, úgyhogy nem volt oka a félelemre. Yodát viszont alaposan átvizsgálták, megnézték a jelenlegi állapotát, és megkapta a veszettség elleni oltását.

 

Yoda most már készen áll, hogy új otthont keressünk neki, bár a speciális ápolási feladatok miatt nem lesz egyszerű a gazdi keresés, és persze itt van az a probléma is, hogy túlságosan hozzánk szokott. Megtartani sajnos nem tudjuk, mert mindketten dolgozunk a párommal, így nem tudnánk biztosítani neki a napi 2 óránkénti csepegtetést. L Pedig igazán jó lelkű, kedves csivava, és most már kiegyensúlyozott is, ami nagyon nagy szó, tekintve, hogy milyen lelki állapotban került hozzánk.  Vérezni fog érte a szívem.

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr374484855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása