csivava 2014.04.30. 20:00

Kutyás kerti parti

A jó idővel elindult a kerti partik és a kinti sütögetések szezonja. A kutyáink különösen élvezik ezt a fajta társasági eseményt, finom illatok szállingóznak, és az asztal roskad a jobbnál jobb falatoktól, amiből persze nekik is leesik pár falat a vendégektől. 

Kajaosztás  :)

csivava blog 2015 grill ápr 4.jpg

 

Míg mi emberek az ételek elkészítésével foglalkozunk, Bambiék és hasonszőrű vendégeik puha pokrócokon, napsütésben fekve várják, hogy asztalhoz üljünk. A falkánkhoz mindig csapódik pár vendég kutyus, illetve egy-két mentett kutyus is, akik ideiglenes gondozásban van nálunk.

Jól nevelt kutyák fegyelmezetten várják a vacsit csivava blog 2015 grill ápr 1.jpg

Tina gazdijával jött hozzánk vendégségbe csivava blog 2015 grill ápr tina.jpg

Egyik gazdi kereső védencünk, Maylo mókás arcvágásaival szórakoztatta a társaságot
csivava blog 2015 grill ápr maylo.jpg

Az ismerős kutyusok közül gyakran meglátogat minket Bizsu, aki korábban nálam volt gondozás alatt, neki eléggé hosszúra sikeredett a rehabilitációja, mert húsevő baktérium támadta meg a pociját, de azóta teljesen felgyógyult, gazdira lelt, és most már csak vendégként szokott felbukkanni nálunk.
A képen: Picur (legelöl), Bizsu vendég csivi (bal közép), Bambi (Bizsu mögött), Riki Ré (jobb közép), Aisha (Riki Ré mögött megbújva), BoRóka (bal hátsó) és gazdi kereső Plútó (jobb hátul)

csivava blog 2015 grill ápr 3.jpg

Picurka (balra) és Plútó (jobbra) csivava blog 2015 grill ápr picur pluto.jpg

Akivel minden kezdődött...  Bambi 12.gifcsivava blog 2015 grill ápr bambi.jpg

A gondozásunk alatt lévő kutyusokról bővebb infó a fajtamentésünk facebook oldalán található:
www.facebook.com/CsivavaFajtamentés

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr486023267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása