csivava 2011.12.06. 23:50

Mikulás ajándék

Bambiék különleges Mikulás ajándékot kaptak idén, egy másfél éves csivava fiú érkezett hozzánk vendégségbe. A megszeppent Boriszt Bambi kitörő örömmel köszöntötte, mintha a világ legjobb játékát hoztam volna neki. A többiek már nem tűntek annyira lelkesnek, Tömpi eleinte bizonytalanul szagolgatta, aztán levegőnek nézve közlekedett a lakásban, Cicó pedig tüntetőleg sokáig elő se jött, és utána is csak messziről méregette az idegent. Bambin nagyon kellemes meglepetést okozott nekem, annyira barátságosan viszonyult az új jövevényhez. Hagyta, hogy szagolgassa, és látva bizonytalanságát, kedveskedett és incselkedett vele. Az, hogy Borisz ilyen hamar feloldódott, és elkezdte jól érezni magát nálunk, Bambi hozzáállásának is köszönhető.

 

Nagyon örülök, hogy az én kis pitbullomból végül ilyen együtt érző kutyus lett, remek terápiás kutya válik majd belőle elesett, lelki sérült kiskutyákhoz. Borisz várhatóan pár napig, esetleg 1-2 hétig marad nálunk, de azt, hogy miként és miért került hozzánk, egy későbbi bejegyzésben mesélem el.

Addig is itt egy videó, ahol Bambi incselkedik Borisszal:

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr493449213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása