csivava 2012.02.06. 18:00

Vendégek

Hétvégén kisebb zűrzavar alakult ki nálunk, mert látogatóba érkezett hozzánk Athoska, Arthur, és egy, a Cerberos Állatvédő Egyesület által mentett kutyus, akiről fotókat kellett készítenünk. 

 

Athoska nézi magát a tükörben

 

A sok kiskutya folyamatosan futkározott, így elég nehéz volt a feladatra koncentrálni, és persze a kutyák figyelmét magunkra terelni fotózás közben. Athoska lényegében az összes kutyát zaklatta, harapdálta, ráugrott, és nem értette, miért menekül mindenki előle. :) Végül anyukám kezében kötött ki, hogy dolgozni tudjunk. A többi kiskutya hol a hálószobában, hol a kanapén várta, míg elkészültek a képek.

Bambi mosakszik

 

A rossz körülmények közül kimentett kutyusról igazából szomorú arcú képet szerettünk volna készíteni, de ez lehetetlennek tűnt, annyira tetszett neki a sok kis csivava. Kajával is próbáltuk motiválni a fotóalanyt, ez néha sikerült is, de a célnak megfelelő fotót így sem tudtunk készíteni róla.

 

Arthurról is készítettünk néhány képet, ő tökéletes fotóalanynak bizonyult, kapásból vágja a hánytatott sorsú kutya kinézetét. Ez persze csak látszat, valójában nagyon jó sora van. 

Na így kell ezt csinálni!

 

Bambinak ez az egész már kicsit sok volt, ezért nem a barátságos arcát mutatta, folyamatosan morgott és vicsorgott a nagyobb testű kutyára. Ez mindenkinek nagyon tetszett, és nevettek rajta, bár ezt nem lenne szabad, mert így azt hiszi, hogy helyesen cselekszik.

 

Mivel hamar ránk sötétedett, elég gyorsan végeztünk. Mindenki összeszedte a saját cuccait és kutyáját, és hazaindultak, Bambiék pedig végre megkapták az áhított nyugalmat. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr744067217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása