Részt vettünk mini csivava találkozón, és visszalátogattunk az orvoshoz kontrollra. Az elmúlt pár nap történései.

 
 
 Szombaton csivava találkozóra készültünk a Margitszigetre. Ez alkalommal Tömpi helyett nővérem csivavája, Pigi lett Bambi kísérője. 
Bambi lovagja J
 
 A találkozó megszervezése nem igazán sikerült. Mint kiderült, jöttek páran, de a találkahelyen senki nem talált senkit, ahogy mi sem, de nem keseredtünk el, sétáltunk egyet a szigeten. Ennek köszönhetően mégis sikerült belebotlanunk két csivavába és gazdijukba, akik szintén a találkozóra jöttek, és hasonlóan jártak, mint mi. Így négy kutyával tartottunk egy mini csivava találkozót, bár Bambi sajnos nem volt barátkozós hangulatában, talán fáradt és nyűgös is volt a hőségtől.
Bogyóval néha megpróbáltak játszani, de hamar megunták
  

Gucci, a fiatal fiú csivava időnként megpróbált a közelébe férkőzni, sikertelenül

 

 Két nappal később felkerestük az állatorvosi rendelőt kontroll vizsgálatra. Kivételesen Tömpi is velünk tartott, mert esedékessé vált a veszettség elleni oltás, illetve az utóbbi időben erősen vakarózni kezdett.

 
 A rendelőben megint vért vettek Bambitól, hogy összehasonlítsuk a korábbival, ami nem túl jó fizikai állapotot mutatott. A kopaszodása úgy néz ki megállt, hála a két szurinak, most azon vagyunk, hogy a szőre minél előbb kinőjön. Ezért nagyon odafigyelek a szükséges tápanyagokra, illetve kaptunk Dermoscent Essential6 nevű, külsőleg alkalmazandó olajat, hogy kívülről is meg legyen támogatva a szőrnövekedés.

  Ennyire kopaszodott ki a végére a füleinél,

és az oldalán L

 

 Tömpi kapott egy veszettség elleni szurit, és kinyomták a bűzmirigyét. Neki sem ürül rendesen, valószínűleg az okozza a viszketését is.

 
 Másnap beszéltem az orvossal, a vérvizsgálat eredménye sokkal jobb lett, mint az előzőé. :) Két hét múlva megyünk vissza újra kontrollra.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr491279178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása