Yodácskának sajnos nincs szerencséje, egy lappangó betegség miatt s.o.s. műtétre szorult pénteken. Emiatt az általános állapota, és a szemecskéje is leromlott. Az orvosai profizmusának hála, Yoda műtéte sikeres volt, és most nálunk lábadozik. Kapott egy saját kis kuckót, infra lámpával melegítettük a műtét után, estére pedig forróvízzel töltött pille palackokat raktam be neki a házikójába. Ez egyrészt olcsóbb megoldás, másrészt nem zavaró éjszaka, a lámpa fényével ellentétben.

 

A kedve és az étvágya egyre jobb, az Orijen 6Halas száraztáp mellett főtt husit főtt rizzsel összekeverve kap, amibe immunerősítőt és zöldkagyló kivonatot teszek, az étkezések között pedig Calo-pet pasztát adok neki. Az öt darab szemgyógyszere még eggyel kiegészült, az Aptus, általam csak csodaszernek hívott szemcseppel. Ez utóbbit megosztva használjuk Athossal, mert az Optimmune szemgéllel együtt, mind a két készítmény nagyon drága (7-9000 Ft között).  Gyógyulása után ismét gazdit keresünk majd neki.

Yodácska pocija műtét után

 

Egy kis napfürdő a teraszon, és máris jobb kedvre derülünk

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr804338264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása