Hat kutyával egyszerre nehéz elmenni vagy megjelenni bárhol, főleg, ha jelentős eltérések vannak a kutyák között. Aisha és Picur például sokkal lassabban, és ügyetlenebbül mozognak, mint a többiek, ugyanakkor néhány kutyánk, pl. BoRóka és Riki Ré nehezen tud a fenekén maradni. Hogy könnyebbé tegyük mindenki életét, a különböző programokra különböző kutyákkal megyünk. Egy kutya sem marad ki az életből, de mindig a neki megfelelő programban vesz részt.DSC03885.JPG

  

A tavasz beköszöntével a biciklis szezon is elkezdődött, tavaly már kilátogattunk Bamival és Picurkával egy 8 órás biciklis versenyre, ahol a Kőbányai Sport Klub bicikli versenyzőinek drukkoltunk (bejegyzés itt: http://csivava.blog.hu/2013/04/20/bicikli_verseny_427). Idén szintén az ő támogatásukra jöttünk ki, de Picurka helyett Tömpi csatlakozott Bambihoz, ők ketten élvezik legjobban a versenyre jellemző nagy nyüzsit, és eléggé nyugodtak, hogy a fenekükön maradjanak, ha kell.

Bambi és Tömpi aktívan támogatták a sportolókat.DSC03933.JPG

 

A sok ember sok potya falatot és kényeztetést jelent, ezzel pontosan tisztában vannak Bambiék, és alaposan ki is használták a lehetőségeket. Persze nemcsak Bambiék élvezték az emberek társaságát, a versenyzők is örültek a kis kedves kabala állatkáknak.

A kunyerálás itt is ment.  DSC03878.JPG

Feszült várakozás. Mindjárt végez a gazdi a körével.DSC03952.JPG

Egy fárasztó veseny után nincs is jobb kikapcsolódás, mint csivavát simogatni. Bambi kiélvezte minden percét a versenynek, potya káják, napozás, és sok-sok kényeztetés mindenfelől. Csivavának való kellemes program ;)DSC03959.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr236159858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása