Pár napra megint hazajöttünk Tahiba. Régen jártunk a Szentendrei sziget csücskénél, ezért gondoltuk kinézünk oda a kutyákkal. Épp áradt a Duna, néhány helyen volt egy-két vízátfolyás, ami Bambinak és Picurnak jelentett némi kihívást, de azért sikerült megoldaniuk.

bb20140801-tahi-2.jpgKiáradt a Duna

bb20140801-tahi-1.jpgBambi és Riki kavicsokat mentenek ki az áradó Dunából 

bb20140801-tahi-3.jpgPicurka megfontolt léptekkel haladt át az akadályokon

Egyik sétánk alkalmával összefutottunk egy aranyos staffival, aki meglepően jól szocializált volt (lám, lám nem is olyan félelmetes fajta), chip is volt benne, úgyhogy elindultuk megkeresni a gazdit. Az útra Bambi rózsaszín pórázát kapta kölcsön, örültem, hogy így is szépen jött velünk, amúgy simán egy rántással szét tudta volna tépni a vékonyka, női pórázt. A gazdi végül elég hamar meglett, ő is épp Lüszit kereste. Mert így hívták a kicsikét.

bb20140801-tahi-4.jpgKakukktojás 

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr746746373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása