csivava 2009.10.31. 16:26

Műtermi fotózás

Kb. 2 hónapja műtermi fotózáson voltunk Bambival, azóta szerettem volna megmutatni az ott készült képeket, de az elfoglaltságaim miatt folyton halogattam. Most ezt szeretném bepótolni, első körben azokat a képeket osztom meg veletek, amik munka közben készültek Bambiról, és a nővérem kutyusáról, Pigiről.

Bambi és Pigi kissé összezavarodva

 

 Bambit egyféleképpen lehet motiválni, kajával. Ez most is működött. Kevés táp mindig volt a kezemben, így nem volt nehéz irányítanom.

Lelkes Bambi

 

Hogy ki tudják heverni a megpróbáltatásokat, először egymást váltva lettek lefotózva Bambiék, és csak később próbálkoztunk a közös képekkel.

Pigi színre lép, Bambi a jól megérdemelt jutalomfalatot rágcsálja.

 

A fotózáson nem volt gond mindaddig, amíg csak az egyik kutyát fényképezték. De a kettőt egyszerre szinte lehetetlen küldetésnek bizonyult. Ritka pillanat volt, amikor mind a ketten tudtak koncentrálni a feladatra.

A művésznő nyújtózik egyet két fotózás között, míg Pigi a munka helyett egészen másra koncentrál... ;)

 

A nehézséget főként az okozta, hogy Pigi odavan Bambiért, és minden alkalmat kihasznál az udvarlásra a kis Don Juan.

 Egy igazi férfi nem fél kimutatni az érzelmeit...

 

 A vége felé már mindketten eléggé ki voltak fáradva ahhoz, hogy kevesebbet mozgolódjanak, így végre sikerült egy jó közös képet készíteni róluk. Az elkészült fotókat a következő bejegyzésekben láthatjátok majd.

Már majdnem jó, de a harmónia hiányzik.

Folyt. köv.

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr641489114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása