csivava 2009.08.22. 22:40

Végre jó hírek

A nyaralás miatt egy hét késéssel ugyan, de visszamentünk a kutyákkal az állatorvosi rendelőbe kontrollra, és oltásra. Bambinak a bűzmirigyét, a szőrhullását és a vérkeringését kellett megvizsgálni, Tömpi viszont megúszta egy kombinált oltással.

 
Végre csupa jót mondott az orvos Bambi állapotáról. A szőrhullása elmúlt, és nem jött elő újra, a vérkeringése rendben van, a bűzmirigye pedig most rendesen ürül, nem talált benne pangó váladékot. Most már csak türelmesen kell várni, hogy visszanőjön a szőre.
 
De sajnos teljesen nem tudok fellélegezni, mert még hátravan egy műtét a térdkalács ficamos lába miatt, és persze nemsokára újra tüzelni fog, ami azért tölt el aggodalommal, mert félek, hogy megint álvemhes lesz utána. Ennek ellenére a legjobbakat remélem, főleg most, hogy végre sikerült egy jó és lelkiismeretes orvost találnom.

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr961343059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása