Bambinak fárasztó napja volt múlt vasárnap, keverékkutya szépségversenyre voltunk hivatalosak, ahol zsűrizésre lettem felkérve. A verseny maga persze nem volt megterhelő, viszont mindenki meg akarta simogatni Bambit, amit önmagában is utál, és ráadásként még jó arcot is kellett vágnia hozzá. :)

Kis Bambival a zsűriben :)
 
Ez volt az első ilyen jellegű nyilvános szereplésünk, ezért eléggé izgultam. Kiérve a helyszínre, a kezdeti idegesség kisebb szívinfarktusba torkollott, amikor megkértek, hogy mondjak rövid beszédet az állatvédelem és kutyapiszok témában. Az eredményről nem számolnék be, és csak remélni tudom, hogy a feledés homályába vész az „alakításom”. :)
 
A verseny viszonylag gyorsan lezajlott, sok édes kutyát láthattunk, a döntés mégis egyszerű volt, legalábbis a kiskutyák tekintetében.
 
A nagytestűek első két helyezettének a kérdése is hamar eldőlt, egyedül a harmadik helyezettnél volt némi vita, de végül megszületett az eredmény.
 
Három különdíjat is kiosztottunk, ebben a kérdésben viszont bajban voltunk, ugyanis nehéz volt eldönteni, milyen kategória alapján osztályozzunk, de hosszas huzavona után ezt is megoldottuk.
 
Mint kiderült, még egy szereplés várt ránk Bambival, a helyi tv is elkapott minket egy gyors interjúra. Itt sem kommentálnám a produkciómat, Bambi viszont azzal, hogy csöndben tűrte a megpróbáltatásokat, kétség kívül sokkal jobban szerepelt nálam. Az eseményre egyébként még új ruhát is kapott ajándékba :)
 
Bár a versenynek helyt adó utcabál folytatódott, az eredményhirdetés után nem sokkal elindultunk haza, mert Bambinak már nagyon elege volt a tömegből, otthon meg várta őt a pihe-puha ágy.

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr261363164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

simonaa (törölt) 2009.09.11. 01:51:30

Szia!
Érdekelne mikor terveztek legközelebb csivava találkozót. Nekem is van egy Mogyoró Baba nevű csivavám aki csak a saját magasságáig hajlandó barátkozni, jó lenne ha tudna játszani kicsit kutyákkal is.

csivava 2009.09.11. 08:23:43

@simonaa: Szia, sajnos nem tudom megmondani. Egyenlőre úgy néz ki, hogy nem lesz. :( Közös sétára még van esély. Ha valami biztosat tudok,kihirdetem a www.csivava.net -en.
süti beállítások módosítása