Jócskán elmaradtam a beszámolókkal, na és persze a képekkel. Az utóbbihoz sajnos még most sem sikerült hozzájutnom, de azért elmesélem mi történt eddig.


Egész jól állunk a gyakorlatokkal, persze nem ártana több időt szánnom az otthoni gyakorlásra is. Ráadásul az utóbbi egy-két hétben az órák egy részét is kénytelenek voltunk kihagyni. Az időjárás sem kedvezett, egyik hétvégén olyan széllökések voltak, hogy Bambi folyton kilengett. Nem is tudták tökéletesen végrehajtani a feladatokat. Láb mellett igazodni, ülni, feküdni és gyalogolni már szépen megy, azt kéne még elérnem Bambinál, hogy magától lefeküdjön, és ne kelljen jutalomfalatot bevetnem a cél eléréséhez. Ez egyébként a többi kutyánál is problémás. A marad paranccsal szerencsére nincs gond, mondjuk ezt a fotózások miatt amúgy is tudta. Megkezdtük a bemutatóra is a betanulást. Még nincs kész koncepció, úgyhogy erről most nem tudok beszámolni, meg nem is szeretném lelőni a poént, hiszen ez meglepetés lesz. A csivava tanfolyamra és aprócska növendékeire a Bors Online Kedvencek Magazinjának szerkesztői is kíváncsiak voltak, és ellátogatott hozzánk az egyik naposabb hétvégén. Az elkészült anyag a Kedvencek magazin következő számában lesz olvasható.

A véleményem továbbra sem változott, az iskola nagyon jó, eredményes, az oktatók kedvesek, segítőkészek, és látszik rajtuk, hogy kutyaimádók.  Remélem legközelebb már tényleg tudok képeket hozni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr262835747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása