Az eredeti elképzelésemmel ellentétben az idei Csivava Majálison még kevesebb időm maradt kiélvezni a sok csivava társaságát, lényegében az egész napom rohanásban telt. Reggel már 11 előtt kint voltunk, segítettem kipakolni a nővéremnek, aztán siettünk a csivava kommandó bemutatójának a próbájára. Bár a gyorsasági versenyen nem tudtunk részt venni, a rendezvény előtt csináltunk egy próbafutást a pályán. Bambi úgy futott, mint akit kilőttek.  :) Azt még nem tudom, hogy teljesített a többiekhez képest, de majd meglesem az eredményeket. A nagy rohanásban azért sikerült Fügéékkel találkozni, és megcsodálhattuk újdonsült öcsikéjét is. Később az eluralkodott fejetlenség miatt az egész kutyaruha divatbemutatót, és a Csivava Kommandó előadását is feszülten csináltam végig Bambival. Nagyon sajnáltam szegénykét, mert alig volt időm foglalkozni vele. Mindezek ellenére Bambi a kifutón is és a Csivava Kommandó bemutatóján is jól teljesített, és nekem ez volt a lényeg. Büszke voltam, mert a Csivava Kommandóra nagyon sokan voltak kíváncsiak. A majális természetesen csak a kezdet volt, a Dorkával közösen létrehozott csivava bemutató csapattal igyekszünk minél jobb műsorral, és több helyen fellépni, hogy  tovább képviseljük a felelős állattartást, és harcoljunk a csivavákról általánosan elterjedt előítéletek ellen. 

Hoztam pár képet is a majálisról. A Csivava Kommandó bemutatójáról sajnos még nincs képem, de ha hozzájutok, mindenképp megosztom azt is. 

Főpróba

 

Füge

 

Füfe öcsi

 

Ismerkedés

 

DogLove Shop kutyaruha divatbemutató 

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr612929110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása