Ismét meghívást kaptunk a Cerberos Kutyaiskolába, ahol sztárvendégek közreműködésével tartottak bemutatót az iskola oktatói, illetve a gyakorlatok befejezése után, kedvencükkel való kapcsolatuk alapján kaptak a megjelent hírességek jellemrajzot az iskola vezetőjétől, Joó Istvántól. Az esemény egyik fontos üzenete, hogy felhívja minden gazdi figyelmét a kutyáinkkal való megfelelő kapcsolat kiépítésére, akár nagytestű, vagy akár olyan pirinyó négylábúról van szó, mint amilyen Bambi is.  

 

Az előadások után a média képviselőinek lehetősége volt interjút készíteni a megjelent sztárvendégekkel. Mi se hagytuk ki az alkalmat, és odamentünk Varga Győzőhöz és Terecskei Ritához pár fotót készíteni. Mind a ketten nagyon kedvesek voltak, és szívesen pózoltak kedvencükkel és Bambival nekünk. 

 

Az iskolában természetesen akadálypálya is van, és miután szabaddá vált, mi is kipróbáltuk. Bambinak sikerült is pár gyönyörű ugrást produkálnia, de csakhamar elfáradt a nagy melegtől, ezért videón már sajnos nem tudtuk megörökíteni. Azért a fényképezőgéppel sikerült a lényeges pillanatot elkapni.    

Egy videót is találtam az eseményről, amin egy pillanatra Bambi is feltűnik. :)

Life.hu videója: http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110820-kutyusok-es-hires-gazdijaik-vonultak-a-cerberus-kutyaiskola-rendezvenyen.html

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr83403335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása