Bár a csivava majális másik szervezőjével, Rékával szétváltunk, idén is szervezünk csivava találkozót, csak más névvel, és más stílusban. Az elképzeléseim szerint olyat, ahol nagy, elkerített, zöld területen, színes programokkal teli, kellemes napot tölthetnek el a csivava gazdik kedvencükkel. Belépési díj nem lesz sem most, sem a jövőben, ingyenes friss ásványvíz, és némi harapnivaló viszont igen, mert egy családias hangulatú, piknik szerű kerti partit szeretnék megvalósítani. A Csivava Kerti Parti részletes programjáról a www.csivava.net weboldalon olvashattok.

 
A találkozó reklámozásához plakátra is szükségünk van, ezért egyik nap összehoztuk a kutyáinkat, és lementünk fotózni egy közeli lakóház melletti réthez. A fotós szerepét apukám töltötte be, a modellek pedig Bambi, Yoda, Pigi és Athos voltak. Utóbbi két fiúval igencsak meggyült a bajunk, mert folyamatos  mozgásban voltak, miközben a lányokat is többször ostromolták, szóval nem egyszerű feladatra vállalkoztunk. :)
 
Már az otthoni elő próbán kiderült, nehéz fába vágtuk a fejszénket, sehogy nem lehetett egyben tartani a kutyákat, ráadásul Pigi szokás szerint próbálkozott Bambinál, Yodácska meg Pigire volt rákattanva, de nagyon... :)
 
A fotózásra azért hoztam Yodát is, mert egyrészt a csepegtetések miatt nem hagyhattam magára, másrészt mert semmi mást nem kellett tennie, mint amit egyébként is szokott, és ajánlatos a lábadozás alatt, nyugodtan feküdt, és élvezte a kellemes napsütést.
 
És a hab a tortán: Yoda imádott Pigijével szorosan összebújva. Nem is végződhetett volna jobban ez a fotózás Yodácskának.

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr714354420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása