csivava 2014.07.31. 09:00

Városnézünk

Bambival és Rikivel bejártuk a belvárost és a kastély környékét. Hallottam róla, hogy Prága nagyon gazdag kulturális örökséggel bír, ennek ellenére meglepett a rengeteg szép épület, és a sok rendezett park. A kis kiruccanásból végül több órás séta lett, amiben inkább csak én és anyukám fáradtunk el, Riki és Bambi nagyrészt kézben tette meg az utat, mert sok helyre csak táskában, vagy kézben lehetett bemenni kutyával, beleszámítva a különböző épületek kertjeit is. 

WP_20140707_004.jpg

Riki (balra) és Bambi (jobbra) a kastély feletti parkban

 

WP_20140707_018.jpg

Ide már csak kézben jöhetett be Bambi, de így is kellemes volt sziesztázni a padon

 

csivavablog201407praga3.jpg

Még az emberek is eltörpülnek az épületek között, nemhogy Bambi

Bambiékkal soha nem tudunk feltűnés nélkül közlekedni, hiába a sok látnivaló, mindig kiszúrják őket, és népszerű turistalátványosságnak számítanak ők is. Ha megállunk fotózni, biztos akad egy-két turista, aki szintén megáll, és készít Bambiról fotót, de néha útközben is megállítanak minket egy-egy kép erejéig. Az meg külön tetszést kelt, hogy Bambi ilyenkor pózolva belenéz a kamerába. Az enyémbe bezzeg nem szokott, sokszor inkább látványosan elfordul, ha nem kap érte jutifalatot…  a kis számító. 

csivavablog201407praga.jpg

 Ahogy felültettem Bambit fotózáshoz, rögtön jöttek a paparazzik ;D (háttérben a Károly-híd)

 

csivavablog201407praga4.jpgA híres csillagászati óra (Orloj)

 

csivavablog201407praga2.jpgSzent Vitus székesegyház 

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr706581293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása