Egy hete utaztunk ki, Prága egyik külvárosi részére költöztünk. Kifejezetten olyan lakóhelyet kerestünk, ahol mi és a kutyák is jól fogjuk érezni magunkat. A közelben több nagy rét, erdő, patak, tavak, és maga a lakótelep is kulturált, sok zöld résszel. 

Búzamező a lakótelep szomszédságában (Bambi, Aisha és Picur)

bambiblog201406prága6.jpg

 

10 perc sétányira vannak a legközelebbi tavak. Igaz, mesterségesek, de a látványon ez nem változtat, szép és hangulatos hely, ide járunk a leggyakrabban a kutyákkal, ha vízpartra vágyunk. (Bambi,Aisha és Picur)bambiblog201406prága7.jpg

 

A víz melletti nagy zöld réten nemcsak sétáltatjuk Bambiékat, ezen a helyen szoktunk gyakorolni is velük. Bambinak csak a tudását kell felfrissíteni, ő korábban - a már megszűnt csivava kommandó tagjaként - póráz nélkül is szépen végrehajtotta a feladatokat, most ezeket a gyakorlatokat veszem vele újra, illetve próbálom új trükkökre is megtanítani. (Bambi és Aisha)bambiblog201406prága5.jpg

Picurkánál a szobatisztaságra gyúrunk, Aishának elegendő az alapokat tudni (behívás és ülés), Tömpit igyekszünk leszoktatni arról, hogy más kutyákhoz ugatva odarohanjon, Riki és Róka pedig gyakran túl messzire csavarog a falkától, és nem jönnek vissza első szóra ezért náluk a figyelmen kell javítani, illetve az alap engedelmességi feladatokra tanítjuk őket. Végre van időm erre, korábban a fajtamentés rengeteg időmet elvette, most viszont nem tudok fizikailag részt venni a mentésben, csak online, így nagyon sok időm marad a saját kutyáimra.

Séta után jól esik a pihi (Riki füle, Aisha, Picur és Bambi)bambiblog201406prága4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr666406961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása