Öt éves szülinapját ünnepli idén a Cerberos Kutyaiskola. Az alkalomból rendezett szülinapi buliról természetesen mi se maradhattunk le Bambival.

 

Megérkezésünkkor az örbottyáni menhelyen tett látogatásunkhoz hasonló, lelkes érdeklődéssel vetette rá magát Bambira néhány nagyobb testű kutya, amitől anyukám kishíján szívinfarktust kapott. :) Később kiderült, Bambi épp akkor kezdett el tüzelni, így már nem volt meglepő a heves üdvözlés. A hódolok között akadt egy igazi gentleman, Ödön, aki udvariasan próbált Bambi felé közeledni, de a kisasszony meglehetősen hisztis volt aznap, és otrombán visszautasította.  

 

 A bulin nem mi voltunk az egyetlen csivavások, Arthurék is eljöttek, így Bambinak akadt egy hasonszőrű pajtása. Arthur egyébként időközben letette a középfokú vizsgát az iskolában. Ezúton is gratulálok neki, nagyon ügyes kiskutya. 

 

A buli kellemes, családias hangulatban telt, bográcsban főzéssel, és grillezéssel fűszerezve, mi azonban nem maradhattunk sokáig, mert Bambi behisztizett, láthatóan feszélyezve érezte magát, ezért jobbnak láttuk korán hazaindulni. Apukámnak köszönhetően azért képek bőven készültek. Íme néhány résztvevő:

 

Akadt egy kutya, aki csak kerítésen keresztül vehetett részt a bulin. Ő mentett Pit Bull, és épp rehabilitáció alatt van. Az iskola egyébként nagy hangsúlyt fektet a rossz körülmények közül mentett, problémás kutyák rehabilitációjára, és otthonra találására.  

A bejegyzés trackback címe:

https://csivava.blog.hu/api/trackback/id/tr573346152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása